EHBO Vereniging Blaricum

  
Clubgebouw "De Til"
Sportpark Oostermeent
Hendrik Smitlaantje 2
1261 VA Blaricum
035-5250277
ehboblaricum@hotmail.com

Welkom bij de EHBO Vereniging Blaricum.

Sinds 2007 hebben wij eindelijk onze grote wens kunnen waarmaken. Een eigen locatie!
We zijn al meer dan 55 jaar bezig met "Eerste Hulpverlening" in de breedste zin van het woord voor particulieren, bedrijven en instellingen.
Onze doelstelling hierbij is zoveel mogelijk mensen de kans te geven noodzakelijke kennis op te doen om adequaat te kunnen handelen bij een ongeval of calamiteit. Wij streven ernaar de lesstof op een aangename en duidelijke manier over te brengen.

Onze docenten hebben jarenlange ervaring in het uitoefenen van Eerste Hulp en het geven van cursussen hierin en staan voor een informele en persoonlijke manier van lesgeven. Alle noodzakelijke kennis wordt zo op een prettige manier aangeleerd en bijgeschoold maar wel met een hoge kwaliteit.
Het instructeursteam (bestaande uit docenten en LOTUS mensen) is gecertificeerd door het Oranje Kruis, de Nederlandse Hartstichting en de Reanimatieraad.

Naast het geven van de basiscursus verzorgen wij ook EHBO bij sport, EHBO aan kinderen, jeugd EHBO en BHV. Daarnaast staan wij op de EHBO-post bij verschillende evenementen. Ook kan men bij ons terecht voor alle EHBO en BHV materialen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden, klik dan op één van onderwerpen in het menu links van deze pagina.
Voor vragen of verdere informatie kun je contact op nemen:
Telefoon: 035-5250277
Email: ehboblaricum@hotmail.com.

Links:
Eerste Hulp Op Maat EHOM
Facebookpagina
Nationale bond voor EHBO
Oranje kruis
Nederlandse Reanimatie Raad
LOTUS organisatie
Brandwondenstichting
Advertenties